От днеска имам проблем с разпределителната клапа на климатика или поне така си мисля защото на където и да го направя да духа (в краката на право на предния прозорец) все духа на краката и на предния прозорец. Забелязах, че като дам на контакт и е на "Ауто" не започва като преди да духа ведната ами започва след около 20 секунди през които се чува бръмчене от мотора на разпределителната клапа. Сега въпроса ми е дали може да е се е откачило или се счупило? И как да стигна до там без да свалям цялото табло. Има ли начин от страната на пасажера да се стигне до въпросното моторче и дали може да се стигне и до механизма за задвижване на клапите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климата ми не ще да духа на където и кажа
Collapse
X
-
Оправих си го ... оказа се че СД-то опирало отзад в кутията с разпрелителните клапи и я е разместило или по скоро усукало малко и от там беше при мен проблема ... Разместих малко кабелите за да не опира и вече всичко си работи както трябва.Alfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
Първоначално публикувано от todorerЩе пробвам че в събота бях в Динекспрес в Пловдив и ме нагрубиха! Трябвало да се сваля всичко по таблото и било поне 3 дниДано и мойта се оправи
Alfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
Сега, когато въртя копчето за движение на въздуха духа само на прозореца, и в краката. Не се отваря клапата която объща въздуха да духа само в главата. т.е. духа все едно си го поставил да духа в главата и в краката обаче и тогава духа само в краката. Дали обясних правилно?
Comment
Comment